brødbagning.jpg

Creative Cooking

Køkkenet som innovations- og videnplatform

 

Vi elsker at udvikle, være kreative og 'lege'. Sidst, men ikke mindst, så elsker vi at blive klogere og vi elsker at dele vores viden med andre.

 

 

Vi er eksperimenterende omkring maden, måltidet og kulturen. Lige nu dyrker vi brødet. Dets sorter, oprindelse, fordomme og er meget optaget af at udvikle Roskildes bedste surdejsbrød.

Vi mener det seriøst, derfor har Brian været på kursus med profferene, og kan nu offeccielt kalde sig certificeret surdejsspecialist.

 

 

Køb Brians fantastiske surdejsbrødbrød

- med hjem eller til kollegaerne fredag morgen

Gør noget godt for dem du holder af og køb lækkert friskbagt surdejsbrød med til kontoret fredag morgen eller med hjem.

Vi vil gerne efterkomme ønskerne om at kunne købe vores brød med hjem, så vi starter stille ud med at sælge det hver fredag morgen. Brødet holder sig fantastisk, derfor kan du sagtens købe det fredag og byde familen på dejligt brød lørdag morgen.

Vi åbner salget kl. 10.00 og slutter først salget kl. 14.00 eller når der ikke er mere tilbage.

 
thumb_IMG_9850_1024.jpg

 

kom på bagekursus med brian

Lær at bage det mest fantastiske surdejsbrød selv, hvor Brian vil give en grundig introduktion til surdejsbrødets videnskabelige univers.

Hvad kan brødet egentlig tilføre en ret og hvordan kan man arbejde med smag, krumme og konsistens?

I et sundhedsmæssigt perspektiv har surdejen den egenskab at melet forfordøjes, så kroppen bedre kan optage de næringsstoffer der er i melet. Få den viden om brødet, der gør op med nutidens fordomme om at brødet er usundt og skal skæres væk fra din kost.

Kontakt mad@insp.dk og hør mere.

Er der særlige ønsker kan vi nemt målrette det så det matcher jeres ønsker.

 

 

 

Hvad bliver det næste?

Måske begynder vi at stikke næsen ind for pølseproduktion. Hvordan laver man egentlig en rigtig god hjemmelavet pølse? Det vil vi gerne finde ud af.