IMG_7628.JPG

Food Factory

This is the page description.

Mad som del af den samlede virksomhed

 

Vi laver forretning. Vi gør det for at skabe muligheder for alle. Vi gør det for at skabe jobs. Vi gør det for at skabe unikke oplevelser i fællesskabet. Vi gør det fordi vi synes det er sjovt.

Vores forretningsprodukter skaber økonomisk bæredygtighed, og sikrer os muligheden for at kunne lave lavprisprodukter på bl.a. hverdagens frokost, så alle kan være med.

Al overskud reinvesteres i INSP!-aktiviteter, og derfor kan vi med rette sige; "at vi gør det med og for alle".

 

 

Vores erfaring

Vi har seks års erfaring med at drive social økonomisk virksomhed, og hver uge er vi rammen om fester,  møder og konferencer. Vores gæster er blandt andet lokale roskildegensere, forvaltninger, kommuner, regioner og private virksomheder. Vores gæster sætter pris på at være i anderledes og uformelle rammer fyldt med mangfoldighed, der inspirerer og sætter gang i kreativiteten.

Det er nemt for dine gæster at komme til INSP!. Kun 30 minutter fra København og god offentlig transport. Vi bor lige ved stationen; i hjertet af Roskilde.

Overnatningsmulighed kun 10 minutters gang herfra.

 

 

Brag af en Julefest 1. dec. 2017

1. dec. 2017 slår vi dørerne op for årets julefrokostarrangement med musik, dans og dejlig mad i lange baner.

Så er I en virksomhed der ønsker at holde jeres julefrokost i selskab med andre festglade, så tag dine kollegaer under armene og invitér dem til et brag af en fest.

Skriv til booking@insp.dk for mere information. Meld jer til allerede i dag - der er begrænset pladser.

årets julefrokost

Hold årets julefrokost hos os.

Ønsker I at holde en helt igennem personlig julefrokost, så lad os hjælpe jer med at planlægge den helt perfekte julefest til jer, med musik, dansegulv og dejlig julemad.

Book jeres fest allerede i dag på booking@insp.dk for at sikre din dato er ledig.

 

 

Mødeforplejning & konference

Hvad er bedre for kreativiteten end at blive inspireret blot ved at være i nogle anderledes og uformelle rammer? Måske rammer fyldt med mangfoldighed?

Skal du arrangere møde, seminar, workshop, konference eller event for ledere, medarbejdere, samarbejdspartnere, netværk, kunder eller andet, så får du her muligheden for en dag i inspirationens tegn.

På INSP! kan du holde dit møde eller din konference på op til 80 pers.

Vi er rammen om mange borgermøder, strategiseminarer, udviklingsworkshops, temakonferencer, netværksdage mv.

Har du brug for en pause eller et indslag ind i jeres program, kan du booke os til rundvisning, oplæg, workshop, kreative forstyrrelser og energizers. Vi sørger for, at der er godt match mellem dét, der interesserer jer og det, vi bidrager med.

Vil du lave en walk-and-talk på 30-60 minutter, er der mulighed for at se Roskildes fine middelalderby med Stændertorv og Domkirke, en gåtur i parken ved Roskilde Ring eller til den kreative bydel Musicon.

Vi tilbyder fuld forplejning til dit arrangement.

Vi glæder os til at se jer, og give jer en altid ny oplevelse.

 

 

Fester & arrangementer

planlæg din fest eller dit arrangement med os

Skal du holde fest, barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup og rund fødselsdag, så kan vi tilbyde at sætte rammen om din fest, hvor du får mulighed for at slippe tøjlerne og give dine gæster en oplevelse af en fest i anderledes og urformelle lokaler.

Skal din virksomhed eller jeres organisation holde reception, sommerfest, julefrokost eller andet, hvor kunder eller medarbejdere skal have en uforglemmelig aften, tilbyder vi at skabe den helt rigtige fest sammen med dig.

Vi har stor erfaring med events. Du kan booke os som din sparringspartner og eventmager, hvis du vil mere med dit arrangement.

Vi tilbyder et hav af muligheder, som kan gøre din fest helt personlig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
IMG_7620.JPG
 
...”Allerførst vil jeg sige tak for en helt forrygende fødselsdagsfest i lørdags. Lokalet dannede bare den bedst tænkelige ramme for festen. Vi havde pyntet op med bøgegrene og forårsblomster, så det blev de smukkede borde.
Men, ikke kun det vil jeg takke for. Køkkenpersonalet leverede en fantastisk service. Alle var utrolig imødekommende og hjælpsomme. Og maden. - Den smagte rigtig godt.Alle gæsterne var meget begejstrede.
Jeg kan kun anbefale andre at holde deres fest på Insp!...”
— Annette
 
 
...”Vi havde en rigtig dejlig fest. Maden var god og det fungerede rigtig godt med Brians præsentation af både maden og stedet.
Der var kun ros og begejstring fra gæsterne, så vi er meget tilfredse med dagen.
I har været gode til at være fleksible i planlægningsperioden, og vi har fået det helt som vi ville. I har været rummelige og engagerede. Og så har I vist forståelse for det man som ’vært’ kan bekymre sig om.
Vi nød de lidt skæve, anderledes og dynamiske rammer med mulighed for at sætte sit eget præg. Mange af de unge gæster benyttede flittigt jeres tegnevæg og området udenfor og det spredte hygge og god stemning...”
— Dorthe
 

 

Åbne kulturarrangementer

 
 

På INSP! kan man lave åbne kulturarrangementer som kan aftales via insp@insp.dk

I INSP! Mad tilbyder vi tilkøb af mad og drikkevarer som vin, vand og øl og personale til afvikling af din fest.

Ved et åbent arrangement er det kulturværterne der faciliterer og koordinerer arrangementet i samarbejde med dig, derfor bestiller du ligeledes din mad og bar gennem dem.

Skriv til booking@insp.dk for at høre mere om dine muligeheder for mad og drikke til dit arrangement.